50 anunturi postate - 10 eur / luna www.YOURSTOCK.ro - solutii in constructii Anunturi, Cereri de oferta, Consultanta

Holver Leaderboard

Statistici Yourstock

General
Nr. anunturi active:
0
Nr. anunturi rulate:
14986
Furnizori inregistrati:
207
Vizitatori inregistrati:
552
Top Yourstock
Stoc produse:
0 RON
Stoc imobiliar:
0 RON
Tranzactia zilei:
-
Tranzactia saptamanii:
-
Cel mai activ vanzator:
-
Cel mai activ cumparator:
-
creaton
equitone
Holver Button
e-izolatii.ro
de arh star
arcon
ys

Acasa I Termeni si conditii

Termeni si conditii

Website-ul www.yourstock.ro (denumit in continuare Yourstock) este proprietatea, este creat si administrat de S.C. ROA d'Sign S.R.L., e-mail de contact: office@yourstock.ro, adresa postala: Bucuresti., sector 1, Calea Floreasca, nr. 124.


Daca folositi serviciile sau informatiile oferite de acest site, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.
In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii prezentului document, va rugam sa parasiti Yourstock si sa nu mai accesati acest site. Orice acces al Yourstock va fi considerat, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.

Acesti termeni si conditii se pot modifica din timp in timp. Va rugam sa verificati periodic aceasta rubrica pentru a fi la zi cu toate modificarile termenilor si conditiilor Yourstock.

1.Protectia proprietatii intelectuale
2.Utilizarea continutului "Yourstock"
3.Plati si alte tranzactii
4.Suspendarea accesului
5.Modificari aduse site-ului
6.Inregistrare, parole si responsabilitati
7.Confidentialitate
8.Platforme de comunicare prin intermediul Yourstock
9.Lipsa a garantiei, si declinari de raspundere
10.Forta majora
11.Diverse
12.Lege aplicabila si jurisdictie

Termenii prezentului document au fost actualizati la data de 05.10.2007.

1.Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul Yourstock (precum si orice alt material avand legatura cu Yourstock) trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut Yourstock"), apartin Yourstock si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea Yourstock. De asemenea, este interzisa reproducerea, in orice fel, integral sau partial, a informatiilor cuprinse in ofertele postate de furnizorii abonati (descrierile produselor oferite de acestia), fara acordul scris si prealabil din partea Yourstock.

2.Utilizarea continutului Yourstock

Puteti copia si printa Continutul Yourstock doar pentru folosinta dvs. si a companiei dumneavoastra, potrivit scopului pentru care v-ati inscris in Yourstock. Cu expectia celor de mai sus, continutul Yourstock nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari. Actiunile de tipul celor descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Yourstock:
a. reproducerea sau stocarea Continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt site, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra.
c. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Yourstock asupra Continutului.

Orice utilizare a continutului Yourstock in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: office@Yourstock.ro .

3.Plati si alte tranzactii

Accesul la unele dintre serviciile de listare a unor obiective care intra in Continutul Yourstock poate sa fie permis doar dupa plata unui pachet de anunturi, conform numarului de oferte pe care furnizorii doresc sa le posteze. Toate platile, (incluzand prin aceasta taxele aplicabile acestor plati) trebuie realizate in avans, in lei, conversiunea EURO in moneda romaneasca realizandu-se la data efectuarii platii. Accesul la serviciile platite nu va fi permis decat dupa momentul la care se confirma transferul de bani in contul Yourstock. Yourstock nu va solicita niciodata abonatilor sai plata unor servicii deja prestate. Nu poate sa existe nici o situatie in care dumneavoastra sa folositi intai un serviciu si apoi sa fiti obligati la plata unor sume de bani, prin urmare, orice astfel de cerere din partea unor persoane care spun ca actioneaza in numele nostru nu are nici o legatura cu echipa Yourstock, si va trebui tratata ca atare. Yourstock poate fi folosit, de unii dintre partenerii sai de afaceri, drept baza pentru vanzarea sau promovarea unor produse si servicii. In aceasta situatie, contractul care va reglementa intelegerea dintre dvs. si furnizorul de produse si servicii respectiv se va incheia intre dvs. si respectivul furnizor de produse si servicii si nu intre dvs. si Yourstock.

In situatia in care doriti incetarea furnizarii serviciului catre dumneavoastra, intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca platile deja efectuate nu sunt si nu vor fi returnate.

Acceptati si sunteti de acord ca orice intarziere in plata sumelor de bani catre Yourstock va constitui o incalcare a prevederilor prezentului acord. In conditiile in care Yourstock isi rezerva dreptul sa adopte si alte atitudini permise de lege sau contract, sunteti de acord si intelegeti sa RAMBURSATI IN TOTALITATE CATRE Yourstock TOATE COSTURILE SI CHELTUIELILE CARE POT REZULTA IN LEGATURA CU RECUPERAREA SAU INCERCAREA DE RECUPERARE A ACESTOR SUME NEPLATITE.

4.Suspendarea accesului

Yourstock poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la Continutul Yourstock sau la o parte a acestui continut. In cazul acesta, se vor aplica, acolo unde este cazul, prevederile punctului 3 al prezentului document. In cazul restrictionarii accesului utilizatorilor de servicii platite, acestia inteleg si sunt de acord ca singurele pretentii pe care le vor putea formula impotriva Yourstock se limiteaza la restituirea partii de tarif corespunzatoare perioadei restrictionate.

5.Schimbari ale Yourstock

Yourstock isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau. De asemenea, Yourstock isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

6.Inregistrare, parole si responsabilitati

Utilizator - Vizitator

Yourstock este o baza de date online care va acorda posibilitatea de cautare si identificare rapida si in timp real a unei game extrem de largi de materiale de constructii si de servicii aflate in legatura cu acestea.

Pentru a viziona ofertele postate pe site de catre furnizori este suficient sa navigati pe www.yourstock.ro, fara sa fie necesar sa va creati un cont. Daca doriti insa sa aveti acces la datele de contact ale furnizorilor, trebuie sa va inregistrati. Odata creat contul, veti putea sa il accesati oricand folosind numele de utilizator si parola alese; in plus, daca ati bifat aceasta optiune, veti putea primi notificari despre domeniile pe care le-ati marcat ca prezentand interes pentru dvs.

Unii furnizori care au ales sa isi faca publice anunturile prin intermediul Yourstock, pot intelege ca este mai simplu sa prezinte o realitate inselatoare, incompleta sau incorecta. Prezentele reguli impun corectitudine din partea furnizorilor, insa nu toti inteleg sa respecte regulile. Dvs intelegeti ca Yourstock nu isi asuma nici un fel de responsabilitate pentru continutul anunturilor postate de catre furnizori. Ar trebui deci sa discerneti inainte de a folosi informatia cuprinsa in aceste anunturi, de a lua o decizie sau de a realiza o investitie sau orice alta actiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau alte unor terti. Va rugam sa ne contactati in situatia in care aflati de existenta unor astfel de anunturi.

Utilizator - Furnizor

Yourstock va asigura posibilitatea de a va face publice ofertele de vanzare a unor bunuri sau servicii, insotite de datele dvs de contact. Postarea de anunturi este conditionata de crearea unui cont de furnizor. Odata creat contul, veti putea sa il accesati oricand folosind numele de utilizator si parola alese; in plus, daca ati bifat aceasta optiune, veti putea primi notificari despre cererile de oferte din domeniile pe care le-ati marcat ca prezentand interes pentru dvs.

Primele 3 luni de la deschiderea unui cont de furnizor, postarea ofertelor dvs se face gratuit; ulterior acestei perioade urmeaza sa incheiati contracte cu Yourstock in vederea achizitionarii de pachete de anunturi, in functie de numarul de oferte dorit. Ulterior achitarii de catre dvs a pretului aferent unui pachet de anunturi, oferta dorita devine imediat vizibila pe site timp de 30 de zile. Oferta poate fi modificata in aceasta perioada exclusiv la nivel de pret si cantitate.

Dvs. acceptati si sunteti de acord cu faptul ca veti respecta regula bunei credinte atunci cand concepeti si publicati anunturi pe www.yourstock.ro. Astfel, va obligati sa nu publicati anunturi incomplete, inselatoare sau incorecte. (de exemplu sa nu postati anunturi cu date evident false, preturi ridicol de mici sau mari fata de normal, postarea unui anunt de mai multe ori de pe acelasi cont sau de pe conturi diferite etc). Trimiterea repetata de astfel de anunturi va fi sanctionata cu blocarea contului.

In situatia in care nu veti respecta aceste reguli, intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca Yourstock are dreptul de a restrictiona accesul la serviciile sale acelor utilizatori care incalca prevederile prezentului acord. In cazul restrictionarii accesului utilizatorilor de servicii platite, acestia vor avea dreptul la restituirea partii de tarif corespunzatoare perioadei restrictionate.


Protectie cont utilizator (Vizitator sau Furnizor)

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul Yourstock este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Yourstock nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola peroanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati log off / sign out din contul dvs. in contul de utilizator al Yourstock, la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in Yourstock.
Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public. (in cafenelele internet, spre exemplu).

Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, Yourstock nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc. Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisa partajarea datelor de acces (username si parola) in contul Yourstock. Yourstock nu permite accesul mai multor utilizatori sau accesul unei retele la Continutul sau. In situatia in care se descopera accese de acest gen, Yourstock isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul dvs. la Continutul sau.

7.Confidentialitate

Informatia pe care dvs. o furnizati despre dvs. catre Yourstock va fi folosita doar in concordanta cu termenii Acordului de Confidentialitate al Yourstock.

8.Platforme de comunicare prin intermediul Yourstock

Yourstock va poate pune la dispozitie platforme de comunicare intre dvs. si ceilalti utilizatori (prin intermediul sectiunilor de descriere a produselor si serviciilor oferite, sau prin intermediul sectiunii de articole etc), denumite in continuare "Mesaje". In ideea in care Yourstock nu poate si nici nu este interesat de filtrarea anunturilor postate sau trimise de utilizatorii sai prin intermediul acestor platforme de comunicatie, ne rezervam dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi si fara o notificare prealabila), de a sterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restrictiona accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicatie. Aceste masuri pot fi luate ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a prevederilor legale sau a termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului.

Dvs. sunteti singurul responsabil pentru continutul mesajelor dvs. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de mesaje prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de Yourstock este supusa urmatoarelor limitari:

- Anunturile publicate trebuie sa fie complete, continand toate informatiile sau conditiile aflate in legatura cu anuntul.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor Yourstock nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicatie puse la dispozitie de Yourstock sau prin intermediul altor mijloace de comunicatie.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteti publica sau face referire in nici un fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiune a"confidential" sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, discriminatorii sau care incalca in orice fel drepturi ale tertilor sau prevederi legale.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea Yourstock sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software).
- Nu puteti colecta in nici un fel informatie indentificabila personal de la utilizatorii sau membri Yourstock, decat cu scopul unic si direct de a incheia contracte privind bunurile sau serviciile oferite.
- Nu puteti restrictiona sau elimina accesul unor alti utilizatori la platformele de comunicatie puse la dispozitie de Yourstock.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje a caror sursa este ascunsa.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire la nici un fel de "joc piramidal" sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane, precum si orice activitati similare unor fapte in privinta carora s-a probat in trecut potentialul infractional ori potentialul de a insela increderea unui utilizator normal al serviciilor Yourstock.

Prin transmiterea mesajelor dvs. catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicatie sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi Yourstock pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmitereii sau referintei de de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile limitarilor de la paragraful precedent.

Unii utilizatori pot intelege ca este mai simplu sa incalce regulile statuate in acest acord, si, drept urmare, unele dintre mesajele publicate pot prezenta o realitate inselatoare, incompleta sau incorecta. Ar trebui deci sa discerneti inainte de a folosi informatia cuprinsa in aceste mesaje pentru a face o investitie sau orice alta actiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau alte unor terti. Imaginea prezentanta de mesajele publicate poate fi uneori diferita de realitate.

9.Atentie !

Desi in fiecare moment face eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii anunturilor si articolelor publicate in site, Yourstock nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a caracterului corect, complet si actual al informatiilor prezentate, a produselor si serviciilor publicate sub egida sa. Yourstock nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului,` intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de Yourstock, chiar daca Yourstock va atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

Yourstock nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de Yourstock. De asemenea, Yourstock nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite de Yourstock pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe Yourstock sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

Sunteti de acord sa exonerati de raspundere Yourstock pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

10.Forta Majora

Yourstock, afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre Yourstock nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile noastre, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Yourstock. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la Yourstock, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Yourstock, erorile de operare, greva, etc.

11.Diverse

Schimbarea termenilor prezentului acord.

Yourstock este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Va recomandam sa recititi acest document cu periodicitate, astfel incat sa fiti la curent cu toate modificarile aduse acestuia. Accesul in Yourstock si folosirea serviciilor noastre implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

De asemenea, unele servicii oferite de Yourstock pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

Publicitatea si continutul furnizat de alte parti.

Parti ale continutului inclus in Yourstock pot sa fie furnizate de terte persoane cu care Yourstock are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului Yourstock pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Yourstock nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Yourstock nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din interiorul sau.

Notificari.

Orice notificare catre Yourstock trebuie trimisa in scris, prin intermediul postei sau al faxului, la adresa mentionata in prezentul document.

12.Lege aplicabila si jurisdictie
Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.