50 anunturi postate - 10 eur / luna www.YOURSTOCK.ro - solutii in constructii Anunturi, Cereri de oferta, Consultanta

eqt3

Statistici Yourstock

General
Nr. anunturi active:
0
Nr. anunturi rulate:
14986
Furnizori inregistrati:
207
Vizitatori inregistrati:
552
Top Yourstock
Stoc produse:
0 RON
Stoc imobiliar:
0 RON
Tranzactia zilei:
-
Tranzactia saptamanii:
-
Cel mai activ vanzator:
-
Cel mai activ cumparator:
-
Holver Skyscrapper
Holver Button
ys
equitone
arcon
creaton
e-izolatii.ro
de arh star

Acasa I Proiecte I INSPIRED - concurs de idei

INSPIRED - concurs de idei

sectiune sustinuta de www.constructiv.ro

Inspired - Architecture 2009, concurs de idei, anunta lansarea celei de-a treia editii pentru data de 1 octombrie!

EXPLICATIE FOTO: Plansa Adrian Micle, castigatorul locului I Inspired Architecture 2008


Studenti si proaspat absolventi facultatilor de arhitectura din intrega tara vor putea sa se inscrie in competitie incepand cu data de 1 octombrie 2009, data la care site-ul oficial al competitiei (www.concurs-inspired.ro) va afisa temele de concurs.

Juriul, din care fac parte Arh. Dorin Stefan, Arh. Bruno Andresoiu, Arh. Mario Kuibus, reprezentanti ai mediului academic romanesc, ca de exemplu Conf. Dr. Arh., Decan Smaranda Bica, Prof. Dr. Arh., Decan Adriana Matei, Conf. Dr. ing., Decan Aurora Mancia, reprezentanti ai publicatiilor Igloo, Arhitext, Constructiv si Adrian Micle - castigatorul editiei din 2008, va folosi aceeasi platforma online pentru notarea lucrarilor, in conditii de maxima confidentialitate, intre 20 si 27 noiembrie 2009.

Pentru explicarea mecanismului concursului, echipele organizatorice se vor intalni cu tinerii aspiranti in centrele universitare de profil din Bucuresti, Iasi, Cluj, Oradea, Timisoara, in perioada inscrierilor. Caravana INSPIRED, care va vizita centrele universitare din Romania, va lansa cu acesta ocazie si YEARBOOK-ul INSPIRED 2009/2010, o agenda studenteasca creativa dedicata studentilor facultatilor vocationale.

„Ne-am dorit sa fim creatorii unui context. Sa aducem mediul de afaceri aproape de mediul educational. Sa valorificam creativitatea tinerilor tinand cont de realitatile pietei romanesti. De prea multe ori talentele se implinesc profesional in afara tarii sau se pierd. Daca reusim sa construim o legatura puternica intre tineri si industriile romanesti, profitabila pentru ambele parti, ne vom putea crea singuri viitorul”, a declarat Andrei Pena, director general al Modern Media Group.

Inspired - Architecture este parte a Inspired - Concurs de idei, alaturi de Inspired - Fashion Design, Inspired - Fashion Photo, Inspired - Graphic Design, Inspired - Accessories, Inspired - Dramaturgy, concursuri organizate de Modern Media Group.

Tocmai pentru ca INSPIRED, vizeaza o insertie de succes a tinerilor in mediul profesional prin confruntarea lor cu exigentele specialistilor si cu asteptarile pietei, printre premiile oferite castigatorilor se remarca soft-uri, internship-uri, vizite la targuri internationale de profil, intalniri cu personalitati cheie din Romania si din strainatate - instrumentele care sa-i ajute in dezvoltarea lor profesionala, oferite sau mediate de companii precum: Dornbracht, Bang&Olufsen, Adobe.

Evenimentul de premiere  va fi un prilej de intalnire a tinerilor aspiranti cu profesionistii din arhitectura si nu numai!

contact :      inspired@mmg.rowww.dialogtextil.ro
www.constructiv.ro
www.ghid-textil.ro
www.vitrina-online.ro
www.concurs-inspired.ro